Installatie en onderhoud van uw cv, zonneboiler of warmtepomp

Gas

Viessmann beschikt over een uitgebreid assortiment aan gascondensatieketels. Dankzij onze ervaring kunnen wij u bijstaan in de juiste keuze van uw verwarmingsketel met een perfect op jouw profiel afgestemde installatie. We bekijken hoe we de rookgasafvoer op de wettelijk conforme wijze kunnen realiseren en wij beschikken over de juiste certificaten en erkenningen in het kader van de gaswetgeving.

€500 premie dankzij onze Cerga erkenning
€500 premie dankzij onze Cerga erkenning

Wist u dat u dankzij onze erkenning als Cerga installateur €500 premie kan geniet bij vervanging van een gasketel ouder dan 20 jaar?

Meer info op: https://www.positieveenergiepositive.be/

Vervang je oude ketel en profiteer van een lager verbruik
Vervang je oude ketel en profiteer van een lager verbruik

Vervangen van oude ketel kan uw gasverbruik in vele gevallen tot 30 % doen dalen. Goed voor uw portemonnee en het milieu!
Het opvolgen van het onderhoud is volledig digitaal beheerd. Zo zal u na het verstrijken van de wettelijke termijn per mail een seintje ontvangen waarna we opnieuw een onderhoud kunnen plannen. Zo komt u zorgeloos de winter door.

Warmtepomp

Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de grond via geboorde sondes of uit de lucht. Ze verminderen het gebruik van fossiele brandstoffen en beperken zo de schadelijke CO2-uitstoot.

Viessmann warmtepomp met natural cooling
Viessmann warmtepomp met natural cooling

Profiteert van een bijkomend voordeel: de geothermische warmtepompen van Viessmann beschikken ook over “natural cooling”-functies.

Deze warmtepompen kunnen niet enkel op koude dagen ingezet worden om de woning te verwarmen, ook voorzien ze in de zomer een aangenaam binnenklimaat en een verfrissende koelte in huis met een minimaal elektrisch verbruik. Via plafondactivatie kunnen we maximaal genieten van dit koelend effect.

EPB wetgeving
EPB wetgeving

Het uitgebreide gamma van verschillende soorten warmtepompen biedt de juiste warmtepomp voor iedere behoefte. Vooral in nieuwbouw zal om te voldoen de EPB wetgeving een warmtepomp vaak in overweging genomen worden. Bij renovatie kan er vaak een combinatie gemaakt worden met een bestaand verwarmingssysteem op olie of gas. Enkel bij extreme condities zal de bestaande ketel dan bijspringen.

Koeling

Het is u wellicht niet ontgaan, de gemiddelde zomertemperaturen zitten in stijgende lijn. Om maximaal in te zetten op uw comfort heeft Viessmann de Vitoclima reeks ontwikkeld. Dit zijn split airco modellen die zowel voor koeling als verwarming aangewend kunnen worden.

Een binnenunit en een buitenunit
Een binnenunit en een buitenunit

Split verwijst naar het feit dat er zowel een binnenunit en een buitenunit voorzien zijn.
De buitenunit wordt opgehangen aan de buitenmuur, naast de woning geplaatst of op het dak gezet. De buitenunit bevat een krachtige ventilator en de compressor. Via koelleidingen wordt koude naar de binnenunit geleid. Deze stuurt de buitenunit in functie van jouw instellingen. Dat gaat via een afstandsbediening of – wanneer je verbonden bent met je huisnetwerk – via je smartphone
Binnenunits zijn hierdoor ook veel stiller.

Multisplit
Multisplit

Wanneer een enkele buitenunit meerdere binnenunits voedt spreken we van een multisplit-systeem. Onder meer voor meerdere slaapkamers is dat een aangewezen keuze. Bij multisplit kunnen ook verschillende types van binnenunit gecombineerd worden: toestellen te monteren op de vloer, aan een wand of aan het plafond, al dan niet in gebouwd.

Kunnen we je helpen met je energieproject?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.